Komentari

Novina u programu fabrike boja i lakova Nevena Color je vodeni program,emaj lakovi,lazurni premazi,lakovi.

 

cenovnik

Za vise detalja pozovite nas na

018-517-577

 

NOVO

 

 

AKRILNI EMAJL LAK ZA DRVO I METAL

Akrilni emajl lak na vodenoj bazi za zaštitu drvenih i metalnih površina u enterijeru i eksterijeru. Ekološki proizvod bez mirisa, ne žuti, brzo suši. Izrađen je od akrilnih veziva, voskova, UV absorbera, pigmenata i aditiva. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem preko akrilne osnovne boje za drvo ili metal,  na čistu, suvu i obrušenu površinu na temperaturi +10 oC – 25oC. Za razređivanje (5-10%) i pranje alata koristi se pijaća voda.

Sušenje: suvo na dodir za 1h. Za nanošenje narednog sloja 4-6h.
Potrošnja: 10-12m2/l u jednom sloju.
Rok upotrebe: 24 meseci u originalnoj ambalaži na +5oC –  25oC. ČUVATI OD SMRZAVANJA
Mere opreza: Čuvati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa kožom i očima ali ukoliko do toga dodje odmah isprati vodom i sapunom.
VOC: do 130 g/lit

 

 

 

AKRILNA OSNOVNA BOJA ZA DRVO

Akrilni osnovni premaz na vodenoj bazi za zaštitu drvenih površina za unutrašnju i spoljašnju primenu. Izrađen je od akrilnih veziva, pigmenata i aditiva. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem  na čistu, suvu i obrušenu površinu na temperaturi +10 oC – 25oC. Za razređivanje (5-10%) i pranje alata koristi se pijaća voda.

Sušenje: suvo na dodir za 30min. Za nanošenje narednog sloja 4-6h.
Potrošnja: 8-10m2/l u jednom sloju.
Rok upotrebe: 24 meseci u originalnoj ambalaži na +5oC –  25oC. ČUVATI OD SMRZAVANJA
Mere opreza: Čuvati  van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa kožom i očima ali ukoliko do toga dođe odmah isprati vodom i sapunom.
VOC: do 30 g/l

 

 

 

AKRILNA LAZURA

Akrilna lazura na vodenoj bazi za zaštitu drvenih površina u enterijeru i eksterijeru. Ističe prirodnu teksturu drveta, otporna na UV zračenje i vlagu. Izrađen je od akrilnih veziva, voskova, UV absorbera, pigmenata i aditiva. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u 2-3 sloja   na čistu, suvu i obrušenu površinu na temperaturi +10 oC – 25oC. Brusiti izmedju slojeva! Za razređivanje (~15%) i pranje alata koristi se pijaća voda.

Sušenje: suvo na dodir za 1h. Za nanošenje narednog sloja 4-6h.
Potrošnja:10-12m2/l u jednom sloju.
Rok upotrebe: 24 meseci u originalnoj ambalaži na +5 oC –  25oC. ČUVATI OD SMRZAVANJA
Mere opreza: Čuvati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa kožom i očima ali ukoliko do toga dođe odmah isprati vodom i sapunom.
Datum pakovanja: Dat je na poklopcu.
VOC:  do 130 g/lit

 

 

 

 

AKRILNA OSNOVNA BOJA ZA METAL

Akrilna osnovna boja za metal  na vodenoj bazi za zaštitu metalnih površina  od korozije. Ekološki proizvod bez mirisa, brzo suši i odlično prianja na čelik. Izrađena je od akrilnih veziva, antikorozivnih pigmenata, vode i aditiva. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem u 1- 2 sloja  na čistu, suvu i  odmašćenu površinu na temperaturi +10 oC do + 25oC. Za razređivanje (5-10%) i pranje alata koristi se pijaća voda.

Sušenje: suvo na dodir za 30-60 min. Za nanošenje narednog sloja 4-6h.
Potrošnja: 8-10 m2/l u jednom sloju.
Rok upotrebe: 24 meseci u originalnoj ambalaži na +5 oC –  25oC. ČUVATI OD SMRZAVANJA
Mere opreza: Čuvati van domašaja dece. Izbegavati kontakt sa kožom i očima ali ukoliko do toga dođe odmah isprati vodom i sapunom.
Datum pakovanja: Dat je na poklopcu.
VOC: do 30 g/lit
Neto: 0,65l

 

 

 

 

COOL GOLD  LAZURA

Je zaštitno dekorativni premaz na bazi specijalnih voskova, UV absorbera, sintetičkih smola, svetlo stabilnih pigmenata, insekticida i razredjivača.

NAMENA: Namenjena je za zaštitu i dekoraciju drveta u enterijeru i eksterijeru. Voskovi i UV absorberi obezbedjuju dugotrajnu zaštitu drveta od UV zračenja i atmosferskih uticaja.
UPOTREBA: proizvod razrediti uljanim razredjivačem do 10% u zavisnosti od načina nanošenja – četkom, krpom ili umakanjem. Proizvod naneti na čistu, suvu i obrušenu površinu drveta u 1 -2 sloja za unutrašnju zaštitu ili 2 – 3 sloja za spoljašnju zaštitu.
Razredjenje: do 10% uljanim razredjivačem
Izdašnost: 8 – 10 m2 /l u jednom sloju.

 

 

 

 

LAK ZA PARKET NA VODENOJ BAZI

AKRILNI LAK ZA PARKET

Vodorazredivi PARKET LAK je jednokomponentni lak namenjen za zaštitu i dekoraciju svih vrsta parketa i drugih drvenih elemenata. Ekološki proizvod, bez stetnih isparenja, bez neprijatnog mirisa, svilenkastog sjaja, vrlo brzo suši, otporan na habanje i lako se primenjuje. Sastav: Poliuretan-akrilna disperzija, aditivi, voda. Uslovi rada: Ne koristiti lak na temperaturi ispod 10oC Upustvo za upotrebu: Parket mora biti suv, bez voska, prašine i masnoće. Lak se nanosi valjkom ili četkom u tri sloja uz međuslojno brušenje. Sušenje između slojeva 4-6 sati.

Izdašnost: 8-10 m2/1lit
Skladištenje: U originalnoj ambalazi i suvom prostoru na temperaturi od +5°C do +35°C. NE SME SMRZNUTI!
Pakovanje: 1 litar
Čišćenje alata: Nakon rada pribor oprati vodom.
Rok upotrebe: Proizvod je upotrebljiv 12 meseci ako se cuva na suvom mestu u originalnoj ambalaži.

 

 

 

3 u 1  

Je temeljno-završni brzosušivi premaz za metal. Izuzetna antikorozivna svojstva, dobra athezija i visoka otpornost na vremenske uticaje. Izradjen je od modifikovanih alkidnih veziva, specijalnih antikorozivnih pigmenata i aditiva. Nanosi se četkom, valjkom ili prskanjem na čistu i odmašćenu površinu.

Razredjenje: nitro razredjivačem
Izdašnost: 8 – 10 m2 /l u jednom sloju.
Rok upotrebe: 24 meseca