Zašto odabrati nas

Prva prednos Nijanse je nase veliko iskustvo.
Tradicija duga preko 20 godina daje nam za pravo da kažemo da smo jedni od lidera po pitanju snabdevanja tržišta vrhunskom robom.

Naše prednosti

Kupovinom u našim objektima dobijate dostavu robe na kućnu adresu.
ProČitajte više

Nekoliko reči o nama

Nijansa DOO, osnovana decembra 1990. godine, u Niša, počela je sa jednim maloprodajnim objektom, da bi danas, nakon dvadeset godina, postala najveća veleprodaja boja i lakova, alata, stolarije, podova. Jednom rečju - sve za kuću. Danas, Nijansa DOO je distributer svih najznačajnijih brendova prisutnih na tržištu Srbije. Nijansa DOO sa tradicijom dugom preko 20 godina je uvek bila i ostaje na vrhu sa ponudom, kako kvalitetom, tako i raznovrsnošću.
Posebno treba naglasiti nove proizvode koje smo odabrali za Vas:

* Kupatilski nameštaj
* PVC stolarija
* Kupatilske prostirke, neklizajuće
* Polikarbonatne ploče
* Laminati.

Prednosti

Mega market Smederevska Palanka u samom centru grada!
Svaka roba kupljena u nasim objektima se dovozi na adresu kupca. Kao zastupnici svih domacjih i europskih brendova duzni smo da Vam damo strucne savete i predloge kako da unapredite svoj dom i ucinite ga sto udobnijim sa zivljenje. U našem objektu u S.Palanci možete kupiti sve što Vam je potrebno sa renoviranje enterijera i exterijera.
“... zahvaljujući ljubaznosti i stručnosti zaposlenog osoblja vratiću se ponovo u Nijansu...”
anonimno
“...usluga je na pravom svetskom nivou, zaposleni se stvarno trude da vam izadju u susret, sve pohvale...”

Mega market Negotin na preko 100 m2 nudi najširu paletu proizvoda za opremanje poslovnih i zivotnih prostora. U nasem megamarketu u Negotinu mozete dobiti savete ili teh podrsku za svaki od proizvoda koji nudimo.

ProČitajte više